Олімпіада з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»

 

В травні 2018 року в нашому коледжі було проведено олімпіаду з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства», яка складалася з 2 турів.

У першому турі взяли участь 30 студентів третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Учасникам було запропоновано виконати тестові завдання за різними темами курсу. У другий тур пройшли 9 найрозумніших студентів спеціальності (студенти груп 3-ГО-1 та 3-ГО-2): Плотнікова В., Завада К., Ожогіна Н., Дорошенко Н., Дегтяр М., Переходович К. Сасіна Ю, Псарьова О., Сердюк К.

У другому турі для учасників було запропоновано комплексне завдання, яке складалося з: 1-го теоретичного, 2 практичних та 1 творчого завдання.

Всі учасники показали ґрунтовні теоретичні знання з дисципліни, продемонстрували набуті практичні вміння та навички, а запропоновані ними рішення у колі виконання творчого завдання вразили своєю креативністю та сучасністю.

Вітаємо переможців:

1 місце Сасіна Юлія (гр. 3-ГО-1)

2 місце Плотнікова Валерія (гр. 3-ГО-2), Псарьова Олена (гр. 3-ГО-1)

3 місце Переходович Катерина (гр. 3-ГО-1) та Ожогіна Наталія (гр. 3-ГО-2)

Ви тут: Home Новини Олімпіада з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»