Навчальна лабораторія ресторанної справи

20211023 restoran go

На спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» значна увага приділяється практичній підготовці майбутніх фахівців. З цією метою на базі навчального готелю коледжу створено ЛАБОРАТОРІЮ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ, яка є структурним компонентом матеріально-технічної бази циклової комісії готельного обслуговування.

Практичні та лабораторні роботи передбачені навчальним планом підготовки фахових молодших бакалаврів.

Обладнання та оснащення ЛАБОРАТОРІЇ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ, організація робочих місць здійснюється у відповідності з санітарно-гігієнічними та протипожежними нормами, інструкціями з охорони праці.

 

restoran go

Головними завданнями ЛАБОРАТОРІЇ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ є закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння практичними навичками під час вивчення дисциплін «Технологія ресторанної продукції», «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» та проходження студентами технологічної й виробничої практик.

ЛАБОРАТОРІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ облаштована барною стійкою, столами, стільцями та забезпечена столовим посудом, приборами,  столовою білизною.

Під час проведення практичних робіт студенти знайомляться з правилами експлуатації устаткування, вчаться добирати обладнання для використання в закладах ресторанного господарства, отримують вміння поєднувати смакові якості продуктів, підбирати сучасні гарніри, соуси, а також оформлювати та презентувати страви.

 

restoran go
restoran go
restoran go

ЛАБОРАТОРІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ забезпечена навчально-методичними матеріалами, що дають змогу покращити сприйняття студентами начального матеріалу. Зокрема: підручники, навчальні посібники, наочні посібники, набір плакатів, макети готової продукції, таблиці, роздатковий матеріал (технологічні картки, схеми, інструкційно-технологічні картки та ін.).

На базі ЛАБОРАТОРІЇ  РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ  щороку проводиться конкурс «Кращий ресторатор» серед студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Усі бажаючі мають змогу відвідувати гурток «Готельєр-ресторатор». Учасники гуртка беруть активну участь у проведенні майстер-класів щодо декоративного оформлення інтер’єру готелів, сервірування столів, складання серветок та виставках творчих робіт.

20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go

 

Спеціальність «Готельно-ресторанна справа»
Training hotel «Навчальна лабораторія коледжу»
Гурток «Готельер ресторатор»
Лабораторія ресторанної справи
Новини спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Заняття за темою "Ясунарі Кавабата – лауреат Нобелівської премії."
20220525

25 травня викладач зарубіжної літератури Манжос С. В. провела заняття для студентів першого курсу за темою ...

Детальніше...
Коледж у сьогоденні

Шановні колеги, студенти, абітурієнти. У сьогоднішній важкій ситуації ми не опускаємо руки та наводимо лад у нашому рідному коледжі...

Детальніше...
Дистанційний режим
20220331 Uvaga
Детальніше...
Виховні години на тему "День єдності"
20220216

 

Детальніше...
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
20220215

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають ...

Детальніше...