Тренінг для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28.10.2019 Trening

28 жовтня 2019 року для студентів 3-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» викладачем циклової комісії готельного обслуговування Жулінською О.В. був проведений навчальний тренінг з дисципліни: «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» із застосуванням інтерактивних технологій.

Студенти групи ГРС-31 отримали індивідуальні завдання згідно яких надавали характеристику різним типам закладів ресторанного господарства в України та за кордоном (Америка, Болгарія, Словаччина), а саме спеціалізованим кафе, ресторанам, барам.

Тренінг проходив згідно плану:

  1. Загальна характеристика ЗРГ.
  2. Характеристика інформаційних мереж закладу, логотип, реклама.
  3. Характеристика екстер’єру закладу ресторанного господарства.
  4. Концепція обраного закладу ресторанного господарства.
  5. Додаткові послуги, які надає заклад ресторанного господарства.

Студенти групи ГРС-31 самостійно та вміло підготували презентації ЗРГ, вдосконалили знання з організації виробничо-торговельної діяльності ЗРГ та творчо підійшли до втілення власних мрій у сучасні ЗРГ.

28.10.2019 Trening
28.10.2019 Trening
28.10.2019 Trening