28 жовтня 2019 року для студентів 3-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» викладачем циклової комісії готельного обслуговування Жулінською О.В. був проведений навчальний тренінг з дисципліни: «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» із застосуванням інтерактивних технологій.
Студенти групи ГРС-31 отримали індивідуальні завдання згідно яких надавали характеристику різним типам закладів ресторанного господарства в України та за кордоном (Америка, Болгарія, Словаччина), а саме спеціалізованим кафе, ресторанам, барам.
Тренінг проходив згідно плану:
- Загальна характеристика ЗРГ.
- Характеристика інформаційних мереж закладу, логотип, реклама.
- Характеристика екстер’єру закладу ресторанного господарства.
- Концепція обраного закладу ресторанного господарства.
- Додаткові послуги, які надає заклад ресторанного господарства.
Студенти групи ГРС-31 самостійно та вміло підготували презентації ЗРГ, вдосконалили знання з організації виробничо-торговельної діяльності ЗРГ та творчо підійшли до втілення власних мрій у сучасні ЗРГ.