Навчальна лабораторія ресторанної справи

20211023 restoran go

На спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» значна увага приділяється практичній підготовці майбутніх фахівців. Із цією метою на базі навчального готелю коледжу створено ЛАБОРАТОРІЮ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ, яка є структурним компонентом матеріально-технічної бази циклової комісії готельно-ресторанної справи.

Практичні та лабораторні роботи передбачені навчальним планом підготовки фахових молодших бакалаврів.

Обладнання та оснащення ЛАБОРАТОРІЇ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ, організація робочих місць здійснюється у відповідності з санітарно-гігієнічними та протипожежними нормами, інструкціями з охорони праці.

restoran go

Головними завданнями ЛАБОРАТОРІЇ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ є закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння практичними навичками під час вивчення освітніх компонентів Технологія продукції ресторанного господарства, Технологія і організація ресторанного господарства, Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві та проходження здобувачами освіти технологічної і виробничої практик.

ЛАБОРАТОРІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ облаштована барною стійкою, столами, стільцями та забезпечена столовим посудом, приборами, столовою білизною.

Під час проведення практичних робіт здобувачі освіти знайомляться з правилами експлуатації устаткування, вчяться добирати обладнання для використання в закладах ресторанного господарства, отримують вміння поєднувати смакові якості продуктів, підбирати сучасні гарніри, соуси, а також оформлювати та презентувати страви.

 

restoran go
restoran go
restoran go

ЛАБОРАТОРІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ забезпечена навчально-методичними матеріалами, що дають змогу покращити сприйняття здобувачами освіти навчального матеріалу. Зокрема: підручники, навчальні та наочні посібники, набір плакатів, макети готової продукції, таблиці, роздатковий матеріал (технологічні картки, схеми, інструкційно-технологічні картки та ін.).

На базі ЛАБОРАТОРІЇ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ щороку проводиться конкурс «Кращий ресторатор» серед здобувачів освіти ІІІ-ого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Усі бажаючі мають змогу відвідувати гурток «Готельєр-ресторатор». Учасники гуртка беруть активну участь у проведенні майстер-класів щодо декоративного оформлення інтер’єру готелів, сервірування столів, складання серветок та виставках творчих робіт.

20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go
20211023 restoran go

 

Спеціальність «Готельно-ресторанна справа»
Training hotel «Навчальна лабораторія коледжу»
Гурток «Готельер ресторатор»
Лабораторія ресторанної справи
Новини спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»
20241213

Здобувачі освіти та викладачі коледжу взяли активну участь в інтерактивному заході з нагоди ...

Виховний захід «Круглий стіл»
20241127

Комісія МОВИ та ЛІТЕРАТУРИ щороку проводить такий захід як ...

Олімпіада з освітнього компонента «Соціологія»
20241121

21.11.24 викладачем вищої категорії Воронцовою В. О. проведено ...

Знай наших!
20241112

Наші здобувачі освіти гідно представляють українську націю за кордоном ...