27 жовтня 2019р. студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Козир Марина (гр.ГРС-42) та Бакшеньова Єлизавета (гр.ГРС-43) повернулися до України з практики, яку вони проходили у 5-зірковому готелі на Середземноморському узбережжі Туреччини.
Практична підготовка є важливим компонентом професійної освіти фахівців із готельно-ресторанної справи, а міжнародна практика сприяє успішному працевлаштуванню наших випускників.
Головним завданням технологічної практики на спеціальності є практична діяльність у закладах ресторанного господарства при курортних готелях, під час якої студенти знайомляться зі структурою підприємств, організацією надання послуги харчування, виробничими процесами, а також функціональними обов’язками працівників.
Це дозволяє студентам закріпити та поглибити теоретичні знання з організації та технології обслуговування у готельних підприємствах відповідно до міжнародних стандартів, ознайомитися з інноваційними технологіями готельно-ресторанного бізнесу та вдосконалити рівень володіння іноземними мовами.
Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» мали чудову нагоду поєднати практичну підготовку в одній з найкращих туристичних дестинацій зі знайомством із культурою Туреччини.
За успішну роботу та активний внесок у розвиток індустрії гостинності студенти були нагороджені міжнародними сертифікатами «Tourist season - 2019».