Тиждень спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20191125-30

З 25 по 29 листопада 2019 року циклова комісія готельного обслуговування організувала та провела «Тиждень спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Протягом тижня були проведені наступні заходи :

25 листопада – викладач Федіна В.М. разом із студентами 4го курсу підготували виставку-звіт фотостіннівок щодо екскурсії проведеної в поточному навчальному році за маршрутом «Київ - Кам’янець-Подільський - Чернівці».

Вже традиційно щороку студенти спеціальності знайомляться з новими пам’ятками історії, культури, археології та довкілля рідного краю.

26 листопада - у межах вивчення дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» студенти 2го та 3го курсів разом із головою циклової комісії Буробіною О.М. та викладачами Жулінською О.В. та Липовою Ю.Ю. виконали тематичне сервірування весільного, новорічного та чайного столів.

20191125-30
20191125-30
20191125-30
20191125-30

26 та 27 листопада – викладач Петрова І.Л провела практичні заняття для студентів груп ГРС-21, 22 у формі Флеш-мо́б (з англ. flash mob — «блискавична юрба») з дисципліни «Організація та технологія обслуговуванн в готелях».

Заняття проведено яскраво та на фоні легкого музичного супровіду.

Всі учасники отримали відмінні оцінки. До оцінювання вмінь та знань були залучені Ступниченко Т. І. – завідувачка відділення готельного господарства та Буробіна О.М. - голова циклової комісії готельного обслуговування, завідувачка навчальної лабораторії.

За результатами практичної роботи у вестибюлі коледжу облаштовано експозицію кращих робіт. Придбані навички та вміння обов’язково стануть у нагоді всім учасникам.

20191125-30
20191125-30
20191125-30

28 листопада – була проведена КОНФЕРЕНЦІЯ за результатами практичного навчання. На конференцію були запрошені студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вперше будуть проходити практику в поточному навчальному році.

Студентам представили керівників практики від коледжу, ознайомили із задачами практичного навчання, видами практики, питаннями щодо організації практики, змістом практики та вимогами до складання заліку з практики.

Студенти 3 та 4-го курсів підготували комп’ютерні презентації та відео-звіти підприємств баз практики.

Дякуємо всім активним учасникам проведення «Тижня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за натхненну й дружню атмосферу!

20191125-30
20191125-30
20191125-30
20191125-30