12.02.2020р. викладачами циклової комісії комерційної діяльності Непочатовою Г.В. та Кругловою О.Г. було проведено науково-практичну конференцію за результатами технологічної практики студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Під час проведення конференції студенти 3 курсу, які проходили технологічну практику на різноманітних підприємствах Харкова та області, поділилися зі своїми сокурсниками та студентам 2 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» власними враженнями щодо умов проходження першої, в їх студентському житті, виїзної практики. А саме:
- з повагою презентували власні бази практик;
- розповідали про особливості підготовки до проходження практики;
- ділилися досвідом щодо виконання своїх функціональних обов’язків на окремих посадах;
- «скаржились» на необхідність оформлення щоденників-звітів, підбору додаткових матеріалів, виконання індивідуальних завдань та ще й захисту своїх робіт;
- з гордістю пояснювали, як креативно виходили зі складних виробничих ситуацій.
Члени клубу «Ділова людина» презентували результати дослідницької роботи щодо визначенням споживчих властивостей та рівню попиту на цукерки «Ромашка». Дослідження проводилось на основі індивідуальних завдань на базах практики – супермаркетах та продовольчих магазинах.
Студентки гр. ПТБД-32 представили відеофільм по історії виготовлення шоколадних цукерок та осоливостях сучасного технологічного процесу, а також презентували результати дослідження попиту на цукерки «Ромашка» в магазинах Харкова. Найпопулярнішим виробником стало ПАТ «Рошен»
Традиційним завершенням конференції завжди стає дегустація товару, що досліджується. Так, серед трьох українських товаровиробників «Рошен», «Бісквіт-шоколад» та «Житомірські ласощі» за відкритого голосування всіх присутніх, перемогу отримала наша землячка.
Вітаємо переможця – ПАТ Харківську кондитерську фабрику «Бісквіт-шоколад»!