Відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»

15 листопада 2021 року викладачем циклової комісії готельного обслуговування Жулінською О.В. в групі ГРС-21 проведено відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства». Вид заняття – лекція з використанням інтерактивних методів навчання з теми: «Характеристика і призначення столової білизни, керамічного, скляного, кришталевого посуду».

Під час лекції опрацьовані та надані особливості сучасним видам посуду і столової білизни, які застосовуються в закладах ресторанного господарства під час професійного обслуговування споживачів.

Викладачем застосовані різноманітні інтерактивні методи, а саме: «робота в парах», мультимедійні доповіді з презентаційними матеріалами, відеоролики практичних навичок студентів.

Заняття пройшло на високому методичному рівні та досягло поставленої мети.