Конференція за результатами технологічної практики комерсантів

20210223

23.02.2021р. викладачами циклової комісії комерційної діяльності Непочатовою Г.В. та Кругловою О.Г. проведена науково-практична конференція за результатами технологічної практики студентів 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Конференція проходила за трьома етапами:

1. Презентація баз технологічної практики комерсантів

2. Представлення результатів дослідницької роботи

3. Дегустація продукції харківських товаровиробників

Доповіді та презентаційні матеріали студентів Бойко Д, Анцупової В., Оксенич А., Бородкіної К., Буденної В., Скачкова К. зацікавили присутніх різноманіттям підприємств-баз практики, а саме організаційно-правовими формами, видами діяльності, умовами роботи, а також складнощами щодо збору матеріалу для оформлення щоденників-звітів. Особливо корисною ця інформація виявилась для запрошених гостей - студентів 2 курсу.

Члени клубу «Ділова людина» презентували результати дослідницької роботи щодо визначенням споживчих властивостей та рівню попиту на варену ковбасу. Дослідження проводилось під час проходження практики на базі продуктових магазинів та супермаркетів. Студентка гр. ПТБД-31 Щубко Аліна представила матеріали щодо сучасної технології виготовлення ковбаси вареної. В результаті проведеного дослідження виявилось, що найбільшим попитом серед варених ковбас користується ковбаса «Лікарська». Тому вона і була обрана для дегустації.

20210223

На дегустацію пропонувалась ковбаса «Лікарська» трьох харківських товаровиробників - м’ясокомбінатів «Салтівський», «Вовчанський» та «Ольховський».

Шляхом голосуванням за смаковими ознаками, впевнену перемогу одержав м’ясокомбінат «Вовчанський»! Вітаємо переможця!!!

20210223
20210223
20210223
20210223

20210223
20210223
20210223
20210223