26 листопада 2021 року викладачем циклової комісії готельного обслуговування Бондаренко С.Ю. було проведено відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» в групі ГРС-31. Тема заняття – одна ключових у навчанні студентів на спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – «Готельний продукт. Особливості та специфіка готельних послуг». Заняття проведено у формі лекції з елементами техніки зворотного зв’язку.
Використання сучасних педагогічних технологій допомогло зробити заняття насиченим і цікавим, оскільки були застосовані різноманітні форми навчання. При викладанні нового матеріалу студентам ставилися питання, засновані на їх професійному і життєвому досвіді, що допомогло зробити процес вивчення доступним і зрозумілим, а демонстрація наочного матеріалу сприяла формуванню чіткого уявлення щодо об’єктів і явищ, які були предметом розгляду і аналізу. Це допомогло пов'язати теоретичні положення з власним досвідом, отриманим студентами під час проходження виробничої практики, та перспективами подальшої професійної діяльності.
Активну участь у проведенні заняття взяли самі студенти. Ними були підготовлені доповіді по базам проходження виробничої практики та виконане проектне завдання. На цей раз студенти самостійно зрежисували, відзняли і змонтували відео-ролик, в якому показали вплив професійних і особистих якостей робітника готелю на сприйняття й оцінку якості наданих послуг з боку гостя в готелі. І хоча за часом ролик тривав всього лише п’ять хвилин, групі вдалося зробити яскравий міні-фільм та проявити рівень опанування сучасними мультимедійними технологіями.
Заняття проведено на високому методичному рівні та досягло поставленої мети.