Красиво складаємо серветки різними способами

20220119 01

19 січня 2022р. студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом викладача дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»  Жулінської Оксани Володимирівни провели  у читальній залі коледжу конкурс-змагання «Складання серветок різними способами».

На сьогоднішній день серветка - обов'язковий предмет сервірування столу. Серветками прикрашають стіл, надають залу ресторану урочистість.     

При сервіруванні святкового столу використовують полотняні серветки, які покликані захистити від забруднень одяг, витирати ними руки або губи зараз не прийнято.

При масовому обслуговуванні - для комплексних сніданків, обідів і вечерь - для сервірування столів використовують паперові серветки. Їх укладають разом віялом по 10-12 штук в серветниці.

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають багато способів складання серветок, такі як: «лілія», «зайчик», «ялинка», «тюльпан», «свічка», «вітряк», «Саше», «Джонка», «зірочка» та інші.

Отримані практичні навички студенти застосують під час проходження виробничої практики у ресторані для  оформлення святкового обіду або банкету.

До оцінювання практичних умінь учасників змагання були залучені студенти - незалежні експерти.

Перше місце посіла команда студентів групи ГРС-22.

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальшого творчого натхнення!!!

20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01
20220119 01