З 21 по 28 січня 2022р. студенти спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа» складали комплексний екзамен з атестації здобувачів вищої освіти. До здачі комплексного екзамену було допущено 63 студенти денної форми навчання.
Екзаменаційна комісія оцінювала рівень засвоєння студентами матеріалу дисциплін циклу професійної підготовки, вміння самостійно аналізувати виробничі ситуації, обґрунтовувати напрями організації готельної та ресторанної діяльності, складати та оформлювати облікові та розрахункові документи, проводити необхідні розрахунки з клієнтами, активно використовувати набуті знання та вміння в своїй професійній та суспільній діяльності.
Під час комплексного екзамену виявлено, що рівень підготовки молодшого спеціаліста відповідає сучасним вимогам освітньо-професійної програми «Готельне обслуговування».
Екзаменаційною комісією встановлено:
- студенти знають і вміють використовувати на практиці основні положення національних і міжнародних стандартів, що регламентують діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу;
- майбутні фахівці розуміють базові поняття з теорії готельної та ресторанної справи, організації обслуговування споживачів та діяльності суб’єктів ринку готельних та ресторанних послуг;
- студенти вміють аргументовано висловлювати свої погляди у розв’язанні професійних завдань під час організації ефективних комунікацій зі споживачами та суб’єктами готельного та ресторанного бізнесу.
Екзаменаційна комісія постановила присвоїти освітню кваліфікацію «фахівець з готельного обслуговування» та видати дипломи 63 студентам (з них 4 дипломи з «відзнакою»).
Шановні випускники!
Вітаємо Вас із завершенням навчання у коледжі!!! Нехай попереду на Вас чекає успішне та перспективне майбутнє!!!